AudioTool - Rekisteröityminen ja yhteisö

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tallentaa ja julkaista kappaleitasi sekä olla yhteydessä muihin AudioTool-käyttäjiin.

Rekisteröityminen

Audiotool sivustolle rekisteröityminen on ilmaista ja kirjautua voi myös facebook-,  google- tai soundcloudtunnuksilla. Audiotool ohjelmaa voi käyttää ilman rekisteröitymistä, mutta kappaleita ei voi julkaista, eikä tallentaa ilman kirjautumista. 

Rekisteröityminen onnistuu valitsemalla etusivun oikeasta yläkulmasta "Login / Sign Up" -kuvake.
Tämän jälkeen valitaan, että kirjaudutaanko sivustolle esimerkiksi facebook-tunnuksilla vai luodaanko audiotooliin oma käyttäjätunnus.

ATJK31.png
ATJK32.png

Yhteisö

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tykätä muiden käyttäjien tekemistä kappaleista tai voit kommentoida niitä. Voit alkaa muiden käyttäjien seuraajaksi, jolloin saat ilmoituksia heidän tekemisistään ja julkaisuista. Voit myös itse saada seuraajia, tykkäyksiä ja kommentteja kappaleistasi. Käyttäjillä on lisäksi oma seinä, johon voi kirjoittaa. Audiotool ei ole siis pelkästään musiikin luomiseen tarkoitettu väline, vaan kokonaisvaltaisempi sivusto, jossa saat luomaasi musiikkia esille ja voit verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. 
Käyttäjät voivat antaa toisille luvan tehdä kappaleistaan remixauksia. Lisäksi esimerkiksi virtuaali-instrumenttien tai efektien preseteistä voi tehdä julkisia. Sivustolle voi lisätä omia sampleja, jotka voi myös jakaa muiden käyttäjien kanssa. Useat käyttäjät ovat asettaneet omat presettinsä ja samplensa julkisiksi, joten käytössä niitä on käytössä erittäin kattava määrä. Saat ilmoituksen, jos luomaasi presettiä käytetään tai kappaleestasi tehdään remiksaus. 

 Sivustolle kerätään listaa suosituimmista kappaleista sekä albumeista.

ATJK33.png